VI KAN ROBOTGRÄSKLIPPARE
Ändrad 16:e April, 2024

Om specialisten

Vi arbetar med ett smalt utbud av varor och specialicerar oss på dessa för att kunna hjälpa dig på bästa sätt att välja en produkt som passar just dig och dina behov.

Robotgräsklippare från Worx

Robotgräsklipparna från Worx kommer i olika modeller och storlekar för att matcha alla typer av gräsmattor.

Innehåll

De har gräsklippare för storlekar mellan 300 och 2 000 kvadratmeter och den senaste teknologin kring allt från laddning, uppkoppling till app och klippeffektivitet. Worx gräsklippare har hög anpassningsgrad med extra tilläggsfunktioner som röststyrning, anti-krocksystem, radiolänk, skyddslarm och inringade förbjudna områden. Möjligheten att inte behöva lägga till alla funktioner betyder att det går att skräddarsy klipparen beroende på din budget.

De senaste modellerna kan kopplas till app via antingen wifi eller bluetooth. Äldre modeller har åtminstone wifi-anslutning. I Landroid-appen kan du utföra alla grundläggande funktioner du kan tänkas behöva. Appen fungerar dock inte endast som en fjärrkontroll utan har många fler funktioner för att ge dig full kontroll och en perfekt gräsmatta. Med Landroids cloudtjänst får varje individuell gräsklippare dagliga uppdateringar. Du kan låta gräsklipparen bestämma rutiner automatisk, justera allting manuellt eller kombinera. Du har också tillgång till en Performance Dashboard som ger statistik över gräsklipparens funktion och prestanda. Uppstår det något strul får du notifiering direkt i appen.

Lite snabbt om Worx robotgräsklippare

WORX MODELLER

S serien SERIEN

Landroid S-serien innehåller Worx minsta robotgräsklippare. För dig med en gräsmatta upp till 300 kvm får du en snabb och flexibel robotgräsklippare som uppdateras automatiskt via wifi. Worx Landroid S300 är i skrivande stund den enda "small" modellen som lanserats på svenska marknaden, men fler kan komma i framtiden. Den kan anslutas till appen via wifi, men inte bluetooth. Laddningsstation, förlängningskabel, skruvar, knivbladd, sladdkontakter, avgränsningskabel, fästpinnar och insexnyckel ingår.

  • För den mindre trädgården
  • Snabb och smidig klippning
  • Koppla till mobilen via wifi
Landroid S 300
300 kvm klippyta
180 mm klippbredd
8 kg

M serien SERIEN

Worx Landroid mediumserie består av gräsklippare för gräsmattor mellan 500 och 700 kvm. Alla har Cut to Edge-teknologi som säkerställer att klippningen går så nära emot objekt utan att klippbladen når för långt. Lämpar sig väldigt bra för trädgårdar med mycket träd, odlingar, uthus och vedtravar. Gräsklipparna kan köra helt självgående och lära sig ytan på egen hand, eller så kan du själv gå in i appen och skapa ett eget klippschema med dina preferenser. Notera att M 500 modellen också finns i en dyrare premiumversion. Den har förbättrad vattentäthet och uppkoppling till både wifi och bluetooth, men är i övrigt i stort sett samma produkt. Också värt att nämna är att det finns en M 800-modell, men som just nu inte finns tillgänglig på Worx Europes hemsida. Det kan betyda att den håller på utgå ur sortimentet, men om du stöter på den så jämför med M 700-versionen. Enda skillnaden tycks vara att batteriet och konstruktionen är utformat för att klara av gräsmattor upp till 800 kvadratmeter.

  • 500 - 700 kvm
  • Cut to Edge teknologi
Landroid M 500
500 kvm klippyta
180 mm klippbredd
Cut to Edge funktion
9 kg

Landroid M 700
700 kvm klippyta
180 mm klippbredd
Cut to Edge funktion
9,2 kg

L serien SERIEN

För större ytor erbjuder Worx Large-serien. Den starkaste och mest omfattande robotgräsklipparen L 2000 kan sköta gräsytor på upp mot 2 000 kvadratmeter. Robotgräsklipparna är intelligenta och helt självgående. Passar dig som vill ha minimalt att göra kring konfigurering och installation, men utan att kompromissa med en perfekt gräsmatta. Så klart kan du som vill ha total kontroll också skräddarsy både klipparfunktioner och skapa ett eget klippschema.

  • 1 000 - 2 000 kvm
  • Cut to Edge teknologi
Landroid L 1000
1000 kvm klippyta
180 mm klippbredd
Cut to Edge funktion
9,4 kg

Landroid L 1500
1500 kvm klippyta
220 mm klippbredd
Cut to Edge funktion
10,5 kg

Landroid L 2000
2 000 kvm klippyta
220 mm klippbredd
Cut to Edge funktion
10,5 kg

Worx modeller